Van gezonde snacks en lunches tot ongeziene recepties en culinaire diners.

Gezonde meetingsnacks, overheerlijke lunches en onvergetelijke diners. Een walking dinner of een receptie als sluitstuk van een onvergetelijke dag. Beschrijf ons jouw wensen en wij maken het mogelijk.

Ontdek alle formules en prijzen.
Download de brochure

Ontbijt & breaks

We bieden een uitgebreid huisgemaakt ontbijt aan. Denk aan viennoiserie, versgeperst fruitsap, homemade granola, kraakvers brood.

Nood aan een pauze? Dan kan je onder andere rekenen op heerlijke cakes, koekjes en vers fruit.

Lunch

We stemmen onze lunches volledig af op de smaak van onze gasten. Van een broodjeslunch en gezonde maaltijdsalades tot een heus meergangenmenu. Op jouw vraag voorzien wij tal van opties voor vegetariërs of voedingsintoleranties.

Drinks

Drankjes en borrelgarnituur geserveerd tijdens je event, voor jouw after work drink of tijdens een walking dinner of buffet.

Gastronomie

Villa Molenhof zorgt voor ongeëvenaarde gastronomische ervaringen op maat van jouw event. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde chefs en lokaal talent. Je mag steeds zelf een cateraar voorstellen, maar wij geven de voorkeur aan een samenwerking met onze vaste partners.

Ontvang uw klanten, zakenpartners en uw team in Villa Molenhof. Wij zorgen voor een professionele omkadering met uitstekende gastronomische catering en uitgebreide faciliteiten in een strak architecturaal kader.