Over ons.

Als rasechte ondernemers weten Hans en Marjan als geen ander wat een professionele ontmoeting of sterk event nodig heeft

Voor wie?

Lokale ondernemers
Lokale familiebedrijven en innovatieve kmo’s, op zoek naar ruimtes die passen bij hun vernieuwende bedrijfscultuur. Realiseer in onze villa effectieve brainstorms, workshops, team retreats of dat memorabele event voor je partners en klanten.

Enterprise & Gov
Ambitieuze bedrijven en organisaties, gevoelig voor het nieuwe werken, op zoek naar meer resultaat in een exclusieve setting. Geniet van volledige ontzorging in een exclusief kader. Villa Molenhof verzorgt je board meetings en netwerkevents.

Partners in events
Eventbureaus, agencies en netwerkorganisaties op zoek naar een originele locatie. In een mum van tijd creëer je op ons domein authentieke ervaringen die nazinderen. Brand activations, een productlancering, private dining, you name it en wij bieden er onze ruimte voor aan!

Hoe wij het anders doen.

Home feeling
Levenskwaliteit staat hier centraal. En geloof ons, er is aan alles gedacht.

Helemaal alleen voor jouw bedrijf
Geniet van een exclusieve setting, waar je ongestoord jezelf kan zijn.

Off-site hide away
Weg van het kantoor ontstaan de beste ideeën. Het adembenemende groene domein krijg je erbij.

Wij zoeken, jullie ontdekken
Proef uitmuntende wijnen en maak kennis met fijne lokale producten en concepten. We brengen het beste van het Pajottenland in huis.

Superieure service, souplesse & schwung
We werken gepersonaliseerd, zodat je event naadloos aansluit bij wat je zaak nodig heeft. We stuwen je happening naar ongekende hoogtes.

On demand
Een overnachting in de buurt nodig? Op zoek naar een shuttledienst? Wij regelen het. Sit back and relax! Hoe wij het anders doen.

Ontvang uw klanten, zakenpartners en uw team in Villa Molenhof. Wij zorgen voor een professionele omkadering met uitstekende gastronomische catering en uitgebreide faciliteiten in een strak architecturaal kader.