Villa Molenhof ontvangt Molenhof Talks met Daan De Wever

21 februari 2024

Openen doen we uiteraard met u een opperbest 2024 toe te wensen. Meer dan ooit betekent dat op de eerste plaats een goede gezondheid. Daarnaast heel veel geluk in de zaken die u persoonlijk erg bezig houden en die u dan ook belangrijk vindt.

Op woensdag 21 februari 2024 om 19u30 verwelkomen we opnieuw een topondernemer bij Molenhof Talks: Daan De Wever. Zijn passie voor technologie en ondernemerschap maken deze avond ongetwijfeld boeiend.

Daan is Group CEO van Dstny, een toonaangevende Europese aanbieder van interactieve en cloud-gebaseerde bedrijfscommunicatie, vergelijkbaar met een WhatsApp for business. In 2008 richtte hij Dstny op met zijn broer Samuel, waarna het bedrijf duurzaam groeide, met overnames in onder andere Zweden, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

In een wereld waar we 60% van onze tijd online zijn, heeft Daan De Wever een interessante kijk op de rol die Dstny speelt om mensen en bedrijven meer controle te geven over de overweldigende communicatie. Hoe kunnen we op een eenvoudigere manier omgaan met het overaanbod aan informatie?

Daan’s betrokkenheid bij de wielersport en de sponsoring van het Belgische UCI Worldtour-wielerteam Lotto-Dstny laten zien hoe hij niet alleen de Europese naamsbekendheid van Dstny wil vergroten, maar ook zijn brede visie op verschillende vakgebieden deelt.

Op 21 februari deelt Daan graag zijn toekomstvisie over de evolutie van bedrijfscommunicatie, een onderwerp van groot belang voor alle ondernemers.

En wie weet, misschien deelt hij ook enkele passionele verhalen over zijn liefde voor wijnen uit de Bourgogne streek.

Mis deze inspirerende avond niet! Graag tot dan.

Meer informatie en inschrijven? Bezoek Molenhof Talks !

Interesse?

Maak een afspraak en kom dan zeker eens langs om kennis te maken of vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Ontvang uw klanten, zakenpartners en uw team in Villa Molenhof. Wij zorgen voor een professionele omkadering met uitstekende gastronomische catering en uitgebreide faciliteiten in een strak architecturaal kader.