Villa Molenhof ontvangt Molenhof Talks met Joost Uwents

14 oktober 2021

Nu netwerken opnieuw kan, starten we met plezier Molenhof Talks terug op. We bijten de spits af met een topondernemer uit de streek.

Joost Uwents kennen we als CEO van Warehouses De Pauw (WDP), een grote speler op de markt van logistiek vastgoed, waar hij samen met Tony De Pauw het managementteam vormt. Joost is ook bestuurder bij de beursgenoteerde bedrijven Xior Student Housing en UnifiedPost.

Tijdens deze netwerkavond laat Joost ons binnenkijken in zijn wereld en gunt hij ons een blik op de toekomst van Warehouses De Pauw. Het groeiverhaal van WDP is een uitzondering op Euronext Brussel. Hun aandeel steeg op 10 jaar tijd 540 % meer dan de BEL20-index. Hierdoor werd WDP in maart 2019 in de BEL20-index opgenomen. Hun beurswaarde klom ondertussen naar 7 miljard euro. En dat 20 jaar na de oprichting. De structurele daling van de rente en de opkomst van de e-commerce waaraan de covid 19-pandemie toch wel een handje hielp, hebben WDP geen windeieren gelegd. Deze gereglementeerde vastgoedvennootschap in logistiek vastgoed, weet altijd de verwachtingen te evenaren en pakt telkens uit met meer ambitieuze groeiplannen die ze keer op keer verwezenlijken. Beleggers geloven in het groeiverhaal van WDP. Het is niet voor niks dat ze zo massaal intekenen op iedere kapitaalverhoging van WDP.

Meer informatie en inschrijven? Bezoek Molenhof Talks !

Interesse?

Maak een afspraak en kom dan zeker eens langs om kennis te maken of vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Ontvang uw klanten, zakenpartners en uw team in Villa Molenhof. Wij zorgen voor een professionele omkadering met uitstekende gastronomische catering en uitgebreide faciliteiten in een strak architecturaal kader.