Villa Molenhof ontvangt Bâloise Vie Luxembourg

Op 9 mei 2019 ontvangt Bâloise Vie Luxembourg  zijn topmakelaars in Villa Molenhof voor opleidingscontent.

Deze dag worden er verschillende presentaties gegeven door :

  • Fiscaal jurist Paul Van Eesbeeck
  • Franklin Templeton Academy

Bâloise Vie Luxembourg S.A., dochtermaatschappij van de Zwitserse Baloise Groep, beschikt over een sterke financiële expertise en kennis over vermogensbeheer en successieplanning.

Met deze achtergrond kan de maatschappij innovatieve levensverzekering oplossingen op maat bieden voor veeleisende beleggers, die het beheer, het behoud en de overdracht van hun vermogen willen waarborgen.

Bâloise Vie Luxembourg S.A. verdeelt haar levensverzekering producten in verschillende EU-landen waaronder Luxemburg, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

De levensverzekering oplossingen die Bâloise Vie Luxembourg S.A. biedt, zijn gericht op verschillende soorten cliënten en in het bijzonder op vermogende particulieren.

Het productgamma wordt verdeeld door middel van een netwerk van makelaars en financiële partners zoals privé-banken, financiële instellingen en family offices.

 

Interesse?

Maak een afspraak en kom dan zeker eens langs om kennis te maken of vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Ontvang uw klanten, zakenpartners en uw team in Villa Molenhof. Wij zorgen voor een professionele omkadering met uitstekende gastronomische catering en uitgebreide faciliteiten in een strak architecturaal kader.