Villa Molenhof ontvangt Molenhof Talks met Jürgen Ingels

14 juni 2023

Molenhof Talks heeft opnieuw een klepper van formaat gestrikt! We nodigen u uit op woensdag 14 juni om 19u30 voor wederom een boeiende avond.

Jürgen Ingels is ondernemer, durfkapitalist en heeft een grote passie voor technologie en het ondernemerschap. Aan het begin van deze eeuw richtte Jürgen Ingels Clear2Pay op, een bedrijf gespecialiseerd in de automatisering van het betalingsverkeer. In 2014 werd Clear2Pay overgenomen door FIS. Sindsdien is Jürgen Ingels vooral investeerder, hoofzakelijk via zijn Smartfin-fondsen, in jonge, technologische groeibedrijven (start-ups en scale-ups). Hij was ICT Personality of the Year bij Data News (2015) en is bestuurder in heel wat beloftevolle groeibedrijven zoals Materialise, GuardSquare en  Deliverect. Daarnaast heeft hij ook een boontje voor vastgoed als onder meer bestuurder bij Ghelamco en WDP. Ook is hij de bezieler van Supernova en The Big Score, twee grote Belgische evenementen rond technologie.

Ervaring genoeg op de teller en dat wil hij delen! Jürgen Ingels schreef het boek ‘50 lessen voor ondernemers’* , waarin hij tips en tricks geeft over de boeiende wereld van het ondernemen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Stof genoeg voor een gesprek en een interessante vragenronde tijdens onze Molenhof Talks.

(* Het boek ’50 lessen voor ondernemers’ kan u bij uw inschrijving of tijdens onze netwerkavond met korting aanschaffen.)

Meer informatie en inschrijven? Bezoek Molenhof Talks !

Interesse?

Maak een afspraak en kom dan zeker eens langs om kennis te maken of vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Ontvang uw klanten, zakenpartners en uw team in Villa Molenhof. Wij zorgen voor een professionele omkadering met uitstekende gastronomische catering en uitgebreide faciliteiten in een strak architecturaal kader.