Villa MolenhofOver ons

Gelegen in het Pajottenland, op de grens van Liedekerke en Roosdaal, is Villa Molenhof de ideale locatie voor de organisatie van al uw professionele evenementen.Wij zorgen voor een professionele omkadering met uitstekende gastronomische catering en uitgebreide faciliteiten in een strak architecturaal en landelijk kader.

Het gebouw werd de voorbije jaren gebruikt als feestzaal. In 2018 kreeg het 4 hectare groot domein een eigentijdse uitstraling en vormden wij het om tot Villa Molenhof. De moderne en strakke architectuur van de nieuwbouw komen ook tot uiting in het interieur en in de tuin.

Met Villa Molenhof willen wij inspelen op uw professionele behoeften bij de organisatie van al uw zakelijke evenementen.

Lees meer Over Ons

VILLA MOLENHOFWaarvoor kan u bij ons terecht?

 • U wil vergaderen met klanten of met uw team?
 • U bent op zoek naar een plaats voor de organisatie van:
  • uw seminarie
  • een aandeelhoudersvergadering
  • een productvoorstelling
  • een workshop
  • een personeel- of klantenreceptie
  • een persvoorstelling
  • een teambuilding
 • U dacht aan een meeting op maat?

Villa Molenhof beschikt over uitgebreide faciliteiten die bijdragen tot het welslagen van uw professioneel evenement en voorziet voor de catering van ontbijt, lunch en/of diner in een divers gastronomisch aanbod.

 

Lees meer over ons aanbod

VILLA MOLENHOFOns Aanbod

Wij staan u graag bij voor uw evenement op maat.

Download onze brochure

 

VILLA MOLENHOFOntvangt

Ontvang uw klanten, zakenpartners en uw team in Villa Molenhof. Wij zorgen voor een professionele omkadering met uitstekende gastronomische catering en uitgebreide faciliteiten in een strak architecturaal kader.

Communicatie Coronavirus (COVID-19)

We hebben Villa Molenhof opgericht om ondernemers, bedrijven, families en vrienden samen te brengen. Ons Domein moet een veilige basis kunnen zijn om te creëren, te leren, te werken en te ontspannen. 
 
Omwille van het Coronavirus (COVID-19) hebben wij eerder deze maand onze deuren toe gedaan en besloten om ze tot nader order gesloten te houden.
 
Indien u in de Villa of op het Domein een event geboekt had tot en met eind april, dan hebben wij u hierover reeds geïnformeerd en zijn er zo ver als mogelijk reeds verdere afspraken gemaakt om uw event te verplaatsen.
 
Laat ons van deze tijd gebruik maken om te vertragen, mekaar te steunen, zorg te dragen voor mekaar en om na te denken over de toekomst.   
 
Heeft u vragen? Contacteer ons dan via info@villamolenhof.be en wij contacteren u zo snel als mogelijk!
 
#stayhealthy #staystrong #washyourhands #spreadlovenotcorona #socialdistancing
 
Bedankt voor uw begrip!